Popis produktu
Japonský plátkovací nôž Dellinger Okami 3 layers je ideálny na krájanie potravín na tenké plátky. Či budete krájať surové alebo hotové mäso, s týmto nožom dosiahnete precízne narezané kúsky. Práca s týmto nožom je rýchla, jednoduchá a presná. Mäso si uchová svoju šťavnatosť, bude dokonale nakrájané. S ľahkosťou a bezproblémovým pohybom vytvoríte skvelé carpaccio alebo dokonale tenké plátky šunky.
Ostrie nožov zo série Dellinger Okami 3 layers je tvorená jadrom z japonskej ocele AUS-10 o tvrdosti 58-62 Rockwella, ktoré je vložené medzi 66 vrstiev dvoch nerezových ocelí rozdielnych tvrdostí, ktoré zaisťujú mimoriadnu odolnosť a húževnatosť. Povrch noža je brúsený do matného odtieňa, tzv. stonewashed. Vďaka mimoriadnej ostrosti a uhlu brúsenia 15 stupňov si krájané produkty zachovajú svoj tvar a štruktúru.
Rukoväť je vyrobená z materiálu G-10 a je zdobená stredovým mozaikovým nitom so znakom samuraja. Rukoväť skvele padne do ruky a tým poskytuje pohodlie pri práci.
-
Materiál čepele:AUS-10
-
Materiál rukoväte:G-10
-
Dĺžka čepele:22.5 cm
-
Celková dĺžka:35.5 cm
-
Hmotnosť:225 g
-
Využitie:Kuchynský
-
Typ noža:Pevný
Parametre produktu
-
Materiál čepele:AUS-10
-
Materiál rukoväte:G-10
-
Dĺžka čepele:22.5 cm
-
Celková dĺžka:35.5 cm
-
Hmotnosť:225 g
-
Využitie:Kuchynský
-
Typ noža:Pevný